Vores anbefalinger

Madleverancer med personlighed – fra den lille reception til store total-arrangementer. Gå på opdagelse, bliv inspireret eller lad dig udfordre af Anders – uddannet kok og tjener.

Anders har vi arbejdet med mange gange og han laver moderne og spændende menuer til fornuftige priser. Han er god til både buffet og lidt finere dining. Han tilbyder blandt andet også store paella som laves direkte på buffeten. 

Få serveret friske lækre cocktails til jeres fest af vores dygtige bartendere. Vi sørger for alt hvad der skal bruges

Du skal bare vælge:

  • Hvilken pakker der passer til dig
  • Hvilke cocktails du vil have fra vores kort
  • Fortælle os hvor mange i er og hvor mange timer vi skal servere

Skal din næste store fest eller fejring huskes for mere end den gode stemning? Hos MK madkunst leverer vi skønne smagsoplevelser til dig og dine gæster. Vi har mere end 15 års erfaring med unikt sammensatte menuer til en bred vifte af fester og fejringer.

Vi har arbejdet med Susanne et utal af gange og hun kan sammensætte menu efter jeres ønsker til en fornuftig pris og med fokus på kvalitet. 

Blomsterfin er ejet af Charlotte, der har haft et helt liv med blomster, og efter flere forskellige stillinger er hun endt i Hillerød med det arbejde hun brænder allermest for.
Blomsterfin er en lille forretning, der bugner af blomster, små gaveideer og god atmosfære.

Charlotte laver både opsætninger til arrangementer i Festsalen og til vores store firma events og hun er enormt kreativ og har et hav af gode ideer.